Egyéb kategóriaTéli esküvő

Egy téli esküvő varázslatos lehet! Ne féljetek tőle!

Igaz, hogy mindenki azt mondja, hogy az „esküvőszezon” nyáron van. Oké, ez igaz.

Na de … ki mondta, hogy csak akkor lehet esküvőt tartani??? Senki.

A téli esküvőknek csodálatos hangulata lehet, és azon kívül, hogy számtalan előnye van, talán még anyagilag is jobban megérheti… 😉

Milyen előnyei lehetnek?

Nézzük csak:

1.Zseniális dekorációkat lehet megvalósítani, a téli kristályos ragyogástól kezdve megjeleníthető a decemberi ünnepi hangulat is.

Azoknak a pároknak, akik télisport rajongók, akár egy jó kis Hütte-hangulat is becsempészhető az esküvőbe. Egy jó Glühwein, vagy Bombardino rögtön felmelegíti az érkező vendégek fagyos kezeit és hangulatát…

téli esküvő

2. Kevésbé kell attól tartani, egy téli esküvő esetében, hogy a vendégeid már elígérkeztek másik esküvőre… Hiszen nyáron, minden héten lakodalom lehet.

Gondolj csak bele, sokszor már úgy megy el egy vendég: „ooo jaj, újból esküvő… na essünk túl rajta…”

Egy szezonon kívüli lakodalom esetében, örülni fog, hogy nem kell zsinórban esküvőre mennie, sőt nagyon is várni fogja, hogy na milyen lesz egy téli esküvő?!

Felüdítő program lesz számára a szürke, hideg időben.

 

3. A kiválasztott fotós, zenekar, és az összes szolgáltató is jobban ráér.

Egy húzós hétvégén a szolgáltatók gyakran dupla esküvőn vesznek részt (péntek, szombat), és bizony ez nagyon fárasztó!

A szolgáltatók is jobban bele tudják élni magunkat egy olyan esküvőbe, ami nem a legnagyobb hajsza közepén van. Egy olyan esküvő pedig, ami Magyarországon még nem igazán elterjedt, egy téli esküvő, az valóságos adrenalin bomba nekünk is, és természetesen a szolgáltatóknak is.

4.Menyasszonyi ruha…

Bizony erről is szót kell ejtsek, hiszen mi teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, az esküvő megszervezésétől, a dekoráción át a menyasszonyi ruháig.

Egy kedvelt modellt, bizony akár 1- 1,5 évre előre lefoglalnak a menyasszonyok. Viszont, ha nem a legnagyobb hajtás közben van az esküvőd, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott menyasszonyi ruha szabad lesz még számodra.

Sőőőőőt, a legújabb kollekciók, mindig év, végén és januárban érkeznek, így te lehetsz az, aki garantáltan elsőként viseli a ruhát!

A 2021-es év tapasztalatai alapján, egyre inkább a hosszú ujjú menyasszonyi ruhákat keresték a menyasszonyok, mikor máskor a legjobb ezt viselni, mint egy téli esküvőn.

Hosszú ujjú ruha

5.Ilyenkor a legjobb nászútra menni…

Képzeld el, itthon hideg van, 4-kor már korom sötét, esik az eső, vagy jobb esetben a hó, te viszont a szerelmed kezét fogva sétálsz egy varázslatos tengerparton, ahol azon gondolkozol, hogy a snorkelezés előtt vagy után iszod meg a hűsítő koktélodat.

Ilyenkor igazán fel tud tölteni egy kis meleg és egy varázslatos nászút😊

 

Drága menyasszonyok, ne féljetek elrugaszkodni a megszokottól, vállaljátok be Ti is a téli esküvő csodáját. És ne felejtsétek, Ránk mindenben számíthattok, keressetek minket bizalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment