Miért éppen Bianca?

Tradicionális Múlt
A Bianca Esküvői Ruhaszalon gyökerei visszanyúlnak 1985-re, amikor is a vállalkozás jelenlegi tulajdonosai megalapítottak a Mirtusz Esküvői Ruhaszalont Gyulán.
Minőség és Elegancia
Ruháink a szakma legnevesebb tervezői műhelyeiből kerülnek ki, köztük a Cosmobella, Demetrios, Orea Sposa, Eddy K., Aire Barcelona és Nicole Fashion Group Colet, hogy csak a legnagyobbakat említsük.
Teljeskörű Szolgáltatás
Természetesen egy jól eltalált ruha még nem jelent teljes „sikert”. A tökéletességhez különböző kiegészítők is kellhetnek, mint: fátyol, kesztyű, boleró, esküvői esernyő,ékszerek stb. Üzleteinkben minden kiegészítővel rendelkezünk.
Kedvező Árak és Akciók
Mindenkinek természetes igénye, bármilyen árut vagy szolgálgatást vásárol, annak az ár-érték aránya megfelelő legyen. Ezt a vásárlói igényt szem előtt tartva alakítottuk ki árainkat. Megtudunk felelni mind a szolidabb, mind a prémium kategóriás igényeknek.
null

Cosmobella

null

Demetrios

null

Eddy K

null

Luna Novias by Rosa Clara

null

Orea Sposa

null

Rosa Clará

null

Mori Lee

null

Alkalmi és koszorúsruhák, kiegészítők

null

Kiárusítás

Gyakran ismételt kérdések

Mindenképpen. Így tudjuk garantálni számodra, hogy csak és kizárólag veled foglalkozunk abban az időszakban, illetve így tudjuk elkerülni az esetleges várakozást.

Időpontot foglalása az „időpontot foglalok” fül alatt tudsz,, illetve a 30/1815875-ös telefonszámon, hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig lehetséges.

Kb. egy – másfél órás egy próba. Nincs korlátozva, hogy hány ruhát próbálhatsz fel.
Célszerű pántnélküli melltartót viselned, hiszen a legtöbb ruha fazonja ezt kívánja meg.
Hozhatsz magaddal egy tiszta talpú magassarkút.
Ha egy mód és lehetőség van rá, ne érkezz sminkben, mert foltot hagy a ruhán.

Célszerű minél kevesebb kísérővel érkezni, így egy-két olyan személyt hozz magaddal, akiben teljesen megbízol. Nagyon fontos, hogy ismerjék az egyéniséged és ne feltétlen a saját ízlésüket akarják Rád erőltetni!

A ruhák nagy része 50 000 Ft-tól 160 000 Ft-ig bérelhető. A foglalónak a ruha bérleti díjának 40%-át szoktuk elkérni