Miért éppen Bianca?

Tradicionális Múlt
A Bianca Esküvői Ruhaszalon gyökerei visszanyúlnak 1985-re, amikor is a vállalkozás jelenlegi tulajdonosai megalapítottak a Mirtusz Esküvői Ruhaszalont Gyulán.
Minőség és Elegancia
Ruháink a legnevesebb tervezők műhelyéből kerülnek ki, így többek között Rosa Clará, Eddy K., Demetrios, Cosmobella, Aire Barcelona, Orea Sposa, Lunanovias, Adriana Alier világmárkák ruhakölteményei közül válogathatsz nálunk. Itt biztosan megtalálod a ruhádat, és mindig lehet még egy ruha, amit felpróbálhatsz!
Teljeskörű Szolgáltatás
A tökéletes megjelenéshez a kiegészítők sem maradhatnak el! Szalonunkban választhatsz esküvői ékszerek, menyasszonyi ékszerövek, fejdíszek és kézműves, handmade hajékszerek közül is! A kiválasztott ruhát, természetesen méretre igazítjuk, szűkítjük, felhatjuk, és igény szerint apró változtatásokat is végre hajtunk rajta, annak érdekében, hogy tökéletesen elégedett legyen a menyasszonyunk.
Mindenkit felöltöztetünk
Örömanyák, koszorúslányok, tanúk vagy akár vendégek a ruháink között biztos beleszeretnek majd egy alkalomhoz illő szépségbe. A menyecske ruhák mellett számos alkalmi ruha, felnőtt- és gyermek koszorúslány ruha megtalálható.
Kedvező Árak és Akciók
Mindenkinek természetes igénye, bármilyen árut vagy szolgáltatást vásárol, hogy annak ár-érték aránya megfelelő legyen. Termékeink megfelelnek a szolidabb és a prémium kategóriás igényeknek is.
null

Cosmobella

null

Demetrios

null

Eddy K

null

Luna Novias by Rosa Clara

null

Orea Sposa

null

Rosa Clará

null

Adriana Alier

Fiatalos, trendi menyasszonyi ruhák.

null

Mori Lee

null

Alkalmi, menyecske és koszorúslány ruhák

Gyakran ismételt kérdések

Ruhapróba előtt mindenképpen érdemes időpontot foglalni, hiszen így a foglalt időpontban kizárólag Rád tudunk koncentrálni, és semmi vagy senki nem zavarja meg ezeket az izgalmas pillanatokat!

Időpontot foglalni munkaidőben az alábbi telefonszámon lehet:

+36 30 181 5875

Kb. egy – másfél órás egy próba. Nincs korlátozva, hogy hány ruhát próbálhatsz fel.
Célszerű pántnélküli melltartót viselned, hiszen a legtöbb ruha fazonja ezt kívánja meg.
Hozhatsz magaddal egy tiszta talpú magassarkút.
Ha egy mód és lehetőség van rá, ne érkezz sminkben, mert foltot hagy a ruhán.

Célszerű minél kevesebb kísérővel érkezni, így egy-két olyan személyt hozz magaddal, akiben teljesen megbízol. Nagyon fontos, hogy ismerjék az egyéniséged és ne feltétlen a saját ízlésüket akarják Rád erőltetni!

A ruhák többsége 50.000 Ft-tól 260.000 Ft-ig bérelhetőek. A foglalónak a ruha bérleti díjának 40%-át szoktuk elkérni.

2022.02.01-től a ruhapróba díja 5.000 Ft/óra. Természetesen ez az összeg beleszámít a bérleti díjba.