Rendezvényszervezés

Ne töltse feleslegesen idejét rendezvényének kigondolásával, mi megálmodjuk Ön helyett! Természetesen, ha konkrét elképzelései vannak, megvalósítjuk minden kívánságát a tökéletes rendezvény érdekében! Rendezvényének megszervezését vállaljuk az ország területén, de akár külföldön is.

2002-es megalakulásunk óta számos rendezvény megszervezése köthető cégünkhöz: legyen szó akár néhány fős családi partikról, szakmai konferenciákról, exkluzív bálakról, vagy akár a több napos, több ezer főt megmozgató fesztiválokról. Az évek során megszerzett tapasztalatok és összeszokott, jól képzett munkatársaink segítségével professzionálisan valósítjuk meg az Ön, vagy megbízása alapján az általunk megálmodottakat.

Igyekszünk mindig újat, különlegeset és egyben divatosat is nyújtani, mindeközben törekedni arra, hogy megrendelőink egyéni igényeit maximálisan kielégítsük.

Önnek egy feladata van: érezze jól magát a rendezvényen!

A referenciaképeket IDE kattintva megtekintheti.

Fordítás, tolmácsolás

Ha az Önök cége kapcsolatban áll külföldi partnerekkel vagy külföldi kollégáik vannak, akkor szüksége lehet tolmácsra.
Tolmácsolást vállalunk tárgyalásokon, kiállításokon, akár külföldön is.

Az üzleti életben az írott szöveg hosszabb – rövidebb megfontolás eredménye, amelynek gondolati tartalma és tényanyaga a fordítás során sem módosulhat. Mindehhez alapos szakmai tudás szükséges, ezért ajánljuk figyelmébe szolgáltatásainkat:

Amit vállalunk:
• Magán jellegű anyagok
• Szerződések, okiratok
• Használati utasítások, termékismertetők, műszaki leírások
• Újságcikkek, Weboldalak fordítása