• Kiválasztod a terméket, majd hívj fel minket a 70/630-2303-as telefonszámon, vagy látogass el hozzánk az 5700 Gyula, Eötvös utca 10. fszt. 3. szám alatti irodánkba. Miért? Mert itt személyesen meg tudod tekintetni a kellékeket, illetve megrendelésedet itt tudod leadni személyesen.

    Szerződéskötés folyamata az alábbiak szerint zajlik: a termékeknek van egy bérleti díja, illetve kauciója. A kauciót a szerződés megkötésekor elkérjük, a termékek bérleti díját pedig akkor, amikor személyesen átveszed a termékeket.

    Rendezvényeden használhatod a termékeket tetszésed szerint.

    A rendezvényt követően személyesen kell visszahoznod azokat a megbeszéltek szerint.

    Átnézzük a termékeket, és amennyiben mindent rendben találunk vele, természetesen a kauciót visszakapod.

Amint tudod, hogy szükséged lesz rá, minél előbb, mert a készletünk véges, és a korábban foglaló ügyfeleink elsőbbséget élveznek.

Szerződéskötés esetén természetesen adott időpontra félre tesszük, illetve biztosítjuk számodra a termékeket.

Az esküvők/rendezvények általában hétvégén vannak. Alkalomra adjuk bérbe termékeinket, ami azt jelenti, hogy csütörtökön általában már el tudod vinni az eszközöket, és következő héten hétfőn kell visszahoznod. Ekkor – ha a termékkel minden rendben van – kapod vissza a kauciót. Ettől eltérő esetekben is tudunk segíteni, jelezd, megbeszéljük.

Természetesen több hétvégére is bérelheted a termékeket, ebben az esetben csupán a bérleti díj összege változik, a kaució változatlan marad.

Kizárólag eszközök bérlése eseten Nektek kell gondoskodni a termékek felhelyezéséről, ugyanakkor örömmel vesszük, ha felkéritek a V.Art Rendezvényszervezés Kft. dekoros munkatársait a dekoráció felhelyezésére, elkészítésére

1–16 termék, összesen 73 db